Motta inntil 10.000 kroner i støtte fra Enova

Smart strømstyring

Få montert smart strømstyring - ta kontroll over strømregningen
 

Book Chat RingE-post

Visste du at du kan få inntil 10.000 kroner i støtte fra Enova om du får på plass et smart styringssystem for ditt hjem eller din fritidsbolig?

Å installere et system for smart strømstyring betyr at strømbruken kan bli styrt automatisk. Du kan lade batteriet på elbilen, samt varme opp varmtvannstanken og betonggulvet på badet når strømmen er billig, og samtidig sørge for full komfort når du trenger det.

Utvalget av produsenter, teknologier og integrasjoner kan fort bli overveldende. Derfor kan det være lurt å ta kontakt med noen som allerede har satt seg inn i de forskjellige løsningene, og har kontroll på hva som skal til for å kvalifisere til enova-støtte. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat eller befaring i ditt hjem.

Book en befaring i Vegards kalender

 

Hva koster det å komme i gang med smart strømstyring?

For å komme i gang med smart strømstyring, trenger du i all hovedsak tre deler. En styringssentral, en eller flere sensorer og en eller flere smartenheter. For å komme i gang med smart strømstyring, og å oppfylle kriteriene fra Enova, starter et grunnleggende oppsett på rundt kr 8 000,- til kr 10 000,- ink mva. Dette er inkludert smartenheter, ferdig montert, før eventuell enova-støtte. Sammen finner vi rette løsning. 

Skal vi ta en prat om smart strømstyring, og hvordan du kan få støtte fra Enova?

 

Hva er kriteriene for enovastøtte ?

Du får inntil 10.000 kroner i støtte når du skaffer deg smarte styringssystemer for hjem eller fritidsbolig.

Tiltaket må være startet, gjennomført og betalt av deg som privatperson. Installasjonen må være utført av et registrert firma. Dokumentasjon av kostnader må også være i samsvar med norske lover og forskrifter.

 

Hvor mye støtte kan jeg få?

35% av installasjonsutgifter, maksimalt 10.000 kr. Forutsetter styringsautomatikk i boligen eller tilknytning til styringstjeneste. 

 

Hvordan får jeg støtte?

Når styringssystemet er installert og alle kostnader er betalt registrerer du kostnadene hos Enova.

Legg ved alle relevante fakturaer som dokumentasjon. 

La oss hjelpe deg.

 

Ja takk, ta kontakt med meg for å prate om smart strømstyring og Enova-støtte i mitt hjem.