Bestill befaring
Meny
Bestill befaring
Skjermbilde 2023-03-08 171457-1

 

 

 

 

 

 

 

Drømmer du om å bli en bad-ass elektriker?

Søk læreplass hos Relatek Elektro AS

 

Vi i Relatek Elektro har et sterkt ønske om å hjelpe unge lovende med å nå målene sine. Hos oss handler det ikke nødvendigvis bare om hva du kan gjøre for Relatek, men vel så mye hva Relatek kan gjøre for deg.

Vi tilbyr en lærlingordning som ivaretar både din faglige og sosiale utvikling.  Du vil få en grundig opplæring fra erfarne kollegaer og en personlig oppfølging som kun mindre bedrifter som oss kan tilby. Som en bedrift med bare femten ansatte vil du oppleve at arbeidsmiljøet er trygt, tett, trivelig og fullt av litt halvsprø humor.

Du vil få varierte oppgaver innen alt fra boligservice, automatisering, motorstyring, avanserte smarthus, næringsbygg, solceller og mye mer. Vi henger med i utviklingen og forventer du gjør det samme. Den som viser initiativ og interesse vil oppleve å kunne få ekstra utfordringer i hverdagen.  

 

Spennende? Send oss en søknad.

Les mer om hvordan jobbhverdagen er i Relatek ↗

 

For å gi deg en bedre idé om hvordan det er å være lærling hos oss, scroll ned og se hva våre tidligere lærlinger har å fortelle. Vi er stolte av å ha bidratt til deres suksess, og gleder oss til å gjøre det samme for deg! Søk nå og bli en del av fremtiden med Relatek Elektro!

 

Kristian
Kristian Goa:
Det å gå lære i Relatek synes jeg har vært et godt valg. I Relatek er man borti mye forskjellig fra arbeidsdag til arbeidsdag, som gjør at læringskurven blir høy for både en lærling og en ferdigutdannet elektriker. Man har gode kollegaer på jobb som er hjelpsomme og lærer godt fra seg. Dette er plassen hvis man vil bli en allsidig elektriker. 

 

 

EmilEmil Hansen:
Som lærling i Relatek får man jobbe med mye forskjellig. Allsidigheten gjør det enklere å finne hva man liker best å holde på med og holder arbeidsdagen interessant og lærerik. Du får møte hyggelige og kunnskapsrike medarbeidere som er flinke til lære fra seg. Du får et godt sosialt miljø i arbeidsdagen, i tillegg til ulike sosiale aktiviteter.  Her får man tilstrekkelig erfaring og kunnskap til å bli klar til fagprøven når den tid kommer og ikke minst en trivelig arbeidsdag på veien.

 

 

Erik-1Erik Goa:
Min læretid hos Relatek har bydd på mange spennende, lærerike men også utfordrende oppdrag. Her har jeg blitt tatt godt imot av hyggelige kollegaer som strekker seg langt for skape et godt samhold og arbeidsmiljø. Noe av det som var veldig viktig for meg var å få kunne jobbe selvstendig og utføre arbeid som føltes meningsfullt, og ga meg en prestasjonsfølelse. Dette er noe jeg har opplevd at Relatek er veldig gode på.

 

 

 

 

 

Slik er det å jobbe i Relatek Elektro

 

HubSpot Video